İYİ Partili Çömez'den AKP'li Yavuz'a 'oy pusulası' göndermesi

İYİ Partili Çömez'den AKP'li Yavuz'a 'oy pusulası' göndermesi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan seçim pusulasında Erdoğan'ın en başta yer almasına ilişkin AKP'li Ali İhsan Yavuz "Birinci kulağa daha hoş geliyor" diye açıklama yapmıştı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, AKP'li Yavuz'a yanıt olarak, "Birinci ama gidici" dedi.

HABER: Kübra ÇELEBi / KAMU SON HABER

Geçtiğimiz günlerde açıklanan seçim pusulasında Erdoğan''ın en başta yer almasına ilişkin AKP''li Ali İhsan Yavuz "Birinci kulağa daha hoş geliyor" diye açıklama yapmıştı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, AKP''li Yavuz''a yanıt verdi.

"BİRİNCİ KULAĞA DAHA HOŞ GELİYOR, İÇİMİZİ FERAHLATIYOR"

Yavuz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığında, cumhurbaşkanı adaylarının 14 Mayıs''ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesinin ardından değerlendirmede bulundu.

Yavuz, "Pusulanın neresinde olursanız olun seçime aynı giriyorsunuz. Ama birinci kulağa daha hoş geliyor, içimizi daha ferahlatıyor. İnşallah 14 Mayıs''ta da açık ara sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan''ın birinci olduğunu göreceğiz" açıklamasını yaptı.

"BİRİNCİ AMA GİDİCİ"

Yavuz''un açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap veren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, "AKP''li @aliihsanyavuz54 oy pusulası sıralamasını değerlendirmiş; "Birinci kulağa daha hoş geliyor." Ali İhsan, "Birinci ama gidici, hiç bir şey olmasa da bir şeyler olacak, biraz sabret!" dedi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.