Jorge Jesus'tan vatandaşı Mourinho'ya telefon: Acil onu bize gönder

Jorge Jesus'tan vatandaşı Mourinho'ya telefon: Acil onu bize gönder

Devre arasında transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un vatandaşı Jose Mourinho'yu arayarak genç yetenek Nicola Zalewski'yi istediği bildirildi.

Nicola Zalewski ile ilgilenen Fenerbahçe, Romalı genç yeteneği kiralamak istiyor. Uzun zamandır sol bek arayan Sarı Lacivertliler, Polonyalı sol bek için transfer teklifi hazırlıyor.

JOSE MOURİNHO KİRALANMASINA SICAK BAKIYOR

Transferin en ilginç detayı ise oyuncunun Roma''da düzenli oynuyor oluşu. A Spor''un haberine göre Romalı yeteneğin sadece kiralanması mümkün olabilir. Zaten hocası Jose Mourinho da oyuncunun satılmasını değil de kiralanmasını uygun görüyor! Bu durumdan hareketle de oyuncunun satın alınması gibi bir durum söz konusu olamazken, Polonyalı yıldız adayının da Türkiye''ye kiralık gelmeye sıcak baktığı düşünülüyor.

NICOLA ZALEWSKI FENERBAHÇE''DE SES GETİRİR

Roma''da düzenli oynayan ve iki ayağını da kullanabilen seri sol bekin, Roma ile 2025''e kadar sözleşmesi var. Kiralık olarak gelmesi halinde ne kadar iyi oynarsa oynasın sezon sonunda Roma''ya geri dönecek olan başarılı oyuncu, bu sezon İtalyan kulübü ile tam 21 maça çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.