Jose Mourinho iki yıldıza kancayı taktı: Kesenin ağzını açtılar

Jose Mourinho iki yıldıza kancayı taktı: Kesenin ağzını açtılar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımda görmek istediği iki ismi yönetime iletti.

Fenerbahçe, orta saha eksikliğini gidermek için yeni hamleler yapmaya hazırlanıyor. Jose Mourinho'nun bu bölgeye olan ihtiyacı sıkça vurgulaması üzerine sarı-lacivertli ekip, Manchester United'dan Scott McTominay ve Faslı oyuncu Sofyan Amrabat'ı yeniden radarına aldı.

Manchester United, kadrosunda değişiklik planları yaparken, McTominay'i Napoli ve Fenerbahçe'ye önerdi. Mourinho'nun eski öğrencisi olan İskoç orta saha oyuncusu için Manchester United 25 milyon euro talep ediyor. Ancak Fenerbahçe, Napoli'nin bu transferde aktif olmaması durumunda, rakamı düşürerek transferi gerçekleştirme hedefinde.

Ayrıca Fenerbahçe, Faslı orta saha Sofyan Amrabat'ı yeniden gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Amrabat, İngiltere'de kalmayı istiyordu. Ancak Manchester United henüz Faslı oyuncu için resmi bir teklif yapmadı ve PSG'li Manuel Ugarte'ye yöneldi.

Bu gelişmeler, Amrabat'ın farklı opsiyonları değerlendirmesine neden olurken, Fiorentina'dan ayrılması beklenen oyuncu için Fenerbahçe'nin yeniden girişim yapacağı belirtildi. Mourinho, Amrabat transferini çok istemekle birlikte, Faslı yıldızla ilgilenen başka takımların olmaması, Fenerbahçe'yi bu yarışta avantajlı bir konuma getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.