Kadir Doğulu’nun şirketi iflas etti! Çalışanlar işsiz kaldı

Kadir Doğulu’nun şirketi iflas etti! Çalışanlar işsiz kaldı

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun kurduğu yapım şirketi iflas etti! Çalışanları mağdur oldu.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdürürken iş dünyasında zor günler yaşıyor. Doğulu'nun kurucusu olduğu "Alim Yapım" adlı yapım şirketi iflas etti ve kapısına kilit vuruldu. Maaşlarını alamayan set emekçileri mağdur edildiği iddia edildi.

2016 yılında "Fatih Harbiye" dizisinin setinde tanışıp aşka dönüşen ilişkileriyle dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun mutlu evliliği, geçtiğimiz günlerde bebek müjdesiyle taçlanmıştı.

kapak-105423.jpg

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün desteğiyle kurduğu Alim Yapım ile dizi projelerine imza atmıştı. Son olarak, Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi'nin başrolünde olduğu “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine başlamışlardı. Ancak, dizinin 7. bölümünde çekimlere ara verilmesiyle şirketin mali durumu daha da kötüleşti.

19033825-728xauto.webp

SET EMEKÇİLERİ DAVA AÇACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ekonomik zorluklarla karşılaşan Kadir Doğulu ve ortakları, ödeme süresi istemiş ve üç ay içinde ofisi tamamen boşaltma kararı aldığı öne sürüldü. Bu süreçte, üç aydır maaşlarını alamayan çalışanlarına çıkışlarını verdikleri belirtildi. Şu anda hem dizi hem de ofis çalışanları, alacaklarının tahsili için dava açmaya hazırlanıyor.

109489.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.