Kastamonu'da suç makinesi dolandırıcı yakalandı

Kastamonu'da suç makinesi dolandırıcı yakalandı

Kastamonu’da sosyal medyadan sahte ilanlarla vatandaşları dolandıran, 62 suç kaydı ve 22 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sosyal medyada sahte ilanlar yayınlayarak dolandırıcılık yapan, hakkında 62 suç kaydı bulunan U.E. adlı şahsın yakalanması için çalışmalarına hız verdi.

Şahsın, ülkenin tamamında sosyal medya üzerinden sahte ilanlar vererek dolandırıcılık yaptığı, oto yedek parça, oto lastik ve benzeri ilanlar kullanarak vatandaşları kandırdığı tespit edildi. Dolandırıcının bu yolla toplam 250 bin 660 TL kazandığı öğrenildi. İstanbul'da olduğu öğrenilen şahısla ilgili harekete geçen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla şahsı kıskıvrak yakaladı.

Şahsın yapılan üst aramasında sahte Türk Silahlı Kuvvetleri ibareli personel tanıtım kartı bulundu.
Ekiplerin gözaltına aldığı şüpheli şahıs Kastamonu’ya getirilip burada Sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şahıs tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.