Katil Timur Cihantimur cezaevinde kimi aradı? Sadece o kişiyle konuştuğu ortaya çıktı

Katil Timur Cihantimur cezaevinde kimi aradı?  Sadece o kişiyle konuştuğu ortaya çıktı

İstanbul’da lüks aracıyla karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’u yazar Eylem Tok yurt dışına kaçırmıştı. ABD’DE yakalanarak cezaevine gönderilen Cihantimur’un cezaevinden kimi aradığı ortaya çıktı.

İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne ve 4 kişinin ise yaralanmalarına neden olan katil Timur Cihantimur’u annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARAMA EMRİ ÇIKMIŞTI

ABD’de kırmızı bültenle aranan anne oğul 106 gün sonra Boston'da yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

660x310-1724309572721.webp

CEZAEVİNDEN KİMİ ARADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Timur Cihantimur’un avukatları, "Psikolojik durumu iyi değil, tahliye edilmesi gerekiyor" şeklinde bir talepte bulunurken, olayla ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Katil Cihantimur'un aşık olduğu ortaya çıktı.

0x0-1724309610788.webp

YURT DIŞINDAN İSTANBUL'DAKİ AŞKINI ARADI

Cihantimur'un cezaevinde yaptığı telefon görüşmelerinde yalnızca İstanbul'daki sevgilisini aradığı tespit edildi. Babası Bülent Cihantimur ile ise hiçbir iletişim kurmadı.

0x0-1724309839594.webp

OĞUZ MURAT ACİ'NİN EŞİNİN PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Dün, Oğuz Murat Aci'nin 30. doğum günüydü. Eşi Şükriye Aci, sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu:

"Başımı yaslayacak bir omuz kalmadı. Seni benden aldılar. Ama sen iyi ki doğdun, iyi ki var oldun. Bu dünyadan öyle güzel geçtin ki, herkesin kalbine dokundun."

0x0-1724309639738.webp

NE OLMUŞTU

1 Mart'ta Eyüpsultan'da Timur Cihantimur'un kullandığı lüks araç, üç ATV'ye çarparak büyük bir kazaya neden oldu. Beş kişi yaralandı ve yaralılardan biri olan Oğuz Murat Aci, hastanede hayatını kaybetti.

Kazadan sonra Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçtı. İkili hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve kırmızı bülten talebiyle Adalet Bakanlığına başvuruda bulunuldu.

Baba Bülent Cihantimur'un iş yerinde görev yapan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren S., "suçluyu kayırma" ve "delilleri gizleme" suçlamalarıyla tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.