Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu! İşte forma giyeceği yeni takım

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu! İşte forma giyeceği yeni takım

Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Kerem Aktürkoğlu için sezonun tamamlanmasıyla birlikte ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin detayları...

Galatasaray'da özellikle bu sezon inanılmaz bir performans sergileyen ve Galatasaray taraftarının gönlünde taht kuran Kerem Aktürkoğlu, yaptığı açıklamalarla veda sinyalleri vermişti. Kerem’in şampiyonluk kutlamalarında taraftarlara el sallaması da bu ayrılık sinyallerinden biri olarak yorumlanmıştı.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, 25 yaşındaki oyuncunun Real Sociedad ile anlaşmaya neredeyse vardığı, İspanyol ekibinin transferi bitirme noktasına kadar getirdiği öğrenildi.

İddialara göre, İspanyol devi, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 12 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca sözleşmede bonus maddeleri de yer alacak. Bu bonus maddesinin ise 3 milyon Euro olduğu iddialar arasında.

Picture background

Transferin Galatasaray yönetiminin onayına kaldığı ve oyuncuya zorluk çıkarılmayacağı aktarılırken, bu sezon Galatasaray forması ile 54 maça çıkan genç yıldız, 15 gol ve 9 asist ile takımına büyük katkıda bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.