Kimliğin son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara ödemeler hemen yatıyor

Kimliğin son hanesi 0,2,4,6,8 olanlara ödemeler hemen yatıyor

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya, TC kimlik numaranızın son rakamına göre size özel faiz oranları sunuyor.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine zaman kazandırmak için ihtiyaç kredisi başvuru işlemini kolaylaştırıyor. Artık bankaya gitmenize gerek yok, sadece cep telefonunuzdan bir SMS ile başvurabilirsiniz. SMS'in içine TC kimlik numaranızı, aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi yazıp 44 11'e gönderdiğinizde işleminiz gerçekleşecek.

Bankanın kredi koşullarına uygun bir başvuru yaptığınızda, işlemleriniz çok kısa sürede tamamlanır ve paranız aynı gün hesabınıza yatar. Böylece acil nakit ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz. Nakit sıkıntınızı hızlı ve kolay bir şekilde çözebilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak istemiyorsanız veya size uygun değilse, Yapı Kredi'nin internet sitesine girip online başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu şekilde de rahat ve güvenli bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması ve kredinize ulaşmanız birkaç dakika içinde gerçekleşir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.