Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı da akıma uydu! Leoparlı bikinisiyle buzların içine girdi

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı da akıma uydu! Leoparlı bikinisiyle buzların içine girdi

Ünlülerin soğuk su banyosu akımına Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı, Sıla Türkoğlu da katıldı. Leoparlı bikinisi beğeni topladı.

Oyuncu Sıla Türkoğlu, hem dizi performansıyla hem de özel yaşamıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak, Türkoğlu da ünlüler arasında popüler olan soğuk su banyosu trendine katıldı. 2024'ün Yaşayan En Güzel Kadını seçilen Türkoğlu, Bodrum Yalıkavak'taki tatilinden bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medyada yayınladığı fotoğrafta, buz gibi su dolu bir küvette verdiği pozuyla dikkat çekti.

sila-sila.webp

“HER GÜN YAPIYORUZ”

Rol arkadaşı Doğukan Güngör ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Sıla Türkoğlu, özel yaşamıyla bir süre magazin gündeminde yer almıştı.

66b46765481b65014b08f7d6.webp

Ünlü isim, özel hayatı dışında kariyeri ile de ön planda bulunuyor. Son günlerde sık sık tatil paylaşımları yaptığı gözlemlenen, Kızılcık Şerbeti dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu, yaptığı küvet paylaşımına "Cold plunge, her gün yapıyoruz" notunu düştü.

3709487-7eed329159e4a769349884131af77b2a-640x640.jpg

Sıla Türkoğlu'nun bu paylaşımıyla, Çağla Şikel, Defne Samyeli ve Mine Tugay gibi birçok ünlünün de dahil olduğu soğuk su banyosu trendi yeniden gündeme geldi.

screenshot-138-q42o.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.