Wanda Nara başını örttü

Wanda Nara başını örttü

Arjantinli model ve televizyon yıldızı Wanda Nara, başını örtüyle kapatarak dikkatleri üzerine çekti.

Boşanma sürecinde olduğu eşi Mauro Icardi'ye dair sürekli gündemde kalan Nara, bu sefer de moda dünyasındaki yeni trende uydu.

wanda-naradan-icardi-itirafi-yeniden-teklif-etti.webpSOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Wanda Nara, bu kez başını büyük bir markanın eşarbıyla örttü. Nara’nın Instagram’da paylaştığı bu poz, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı.

wanda-nara-ddd-qx8m.webpBazı kullanıcılar, Nara'nın stilini beğenmediğini ifade ederken, "Saçma olmuş", "Yenge sana gitmemiş" ve "Bu halde olmamışsın" gibi yorumlarla eleştiride bulundu.

BOŞANMA İDDİALARI VE AÇIKLAMALARI

Nara ve Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin ayrılık iddiaları uzun süredir medyada yer bulmuştu. Wanda Nara, boşanma kararını açıkladığı açıklamasında, "Sonların ne kadar zor olduğunu biliyorum. Gerçek olmayan şeyler var ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdik ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hiçbir şeyden pişman değilim ve çocuklarım her zaman önceliğim oldu" ifadelerini kullanmıştı.

7777788-tkv5.webp

Nara’nın başını örttüğü paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı bulurken, moda trendlerine uyma çabasıyla da dikkat çekti. Yıldız model, bu hamlesiyle hem stilini güncel tutmaya çalıştı hem de sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.