Masterchef’te sular durulmuyor! Rakibinin muhallebisine dokununca olanlar oldu

Masterchef’te sular durulmuyor! Rakibinin muhallebisine dokununca olanlar oldu

Her akşam merakla beklenen TV yarışması Masterchef’in son bölümünde iki yarışmacının arasında geçen muhallebi krizi, izleyenleri şoke etti.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde birbirinden renkli anlar yaşandı. Çok fazla karmaşanın da yaşandığı son bölümde Deniz yüzünü boyayarak yarışmaya girdi ve "Gardımı kuşandım da geldim. Bardak kırıldı diye su içmemezlik yapmayacağız" diyerek dikkat çekti. Mehmet Şef, ahtapot yemeğiyle göz dolduran Semih'i performansından ötürü överken, Kırmızı Takım'da yer alan Serhat ise takıma yetişmekte zorlandığını belirtti.

Gecenin şoke eden olayı ise son anlarda yaşanan muhallebi krizi oldu. Beyza ile Zeynep arasında muhallebi konusunda çıkan anlaşmazlık gerginlik yarattı. Beyza'nın gözyaşlarına hakim olamadığı anlar izleyicileri de etkiledi.

66b3878937446c24154004f1.webp

RAKİBİNİN TABAĞINI DOLAPTAN ÇIKARDI

Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünde Zeynep ve Beyza adlı yarışmacıların arasında geçen muhallebi krizi, bölüme damgasını vurdu.

Laz böreği yaparak düello yarışına katılan yarışmacıların hamur açmaları ve katlar arasına dökmek için muhallebi yapmaları istendi. O sırada tüm yarışmacılar heyecanla muhallebilerini pişirerek hızlı soğuması için buzdolaplarına koymaya başladı.

Ortak dolapta bulunan ürünler, dolabın da karmaşık ve dolu görünmesine neden olunca olanlar oldu. Zeynep ile düelloda yarışan yarışmacı Beyza, kendi ürününü dolaba koymak için gitti. Dolabı açıp ürününü yerleştirdikten sonra dolabın kapağını engelleyen büyük tabağı fark eden Beyza, bu tabağı alarak dolabın üstüne koyup kapağı kapattı. Bu sırada tabağın Zeynep’e ait olduğunu gören Beyza, yüksek sesle “Zeynep, tabağın dolabın kapağını engelliyordu, yukarı koydum, git bak istersen” şeklinde birkaç kez seslendi.

Zeynep ise Beyza’yı duydu ancak tam olarak ne olduğunu anlayamadı ve böreğini yapmaya devam etti.

66b386461706cf2dc9324559.webp

DOLAPTA KENDİ ÜRÜNÜNÜ BULAMADI

Yarışmacılardan Zeynep, böreğini yapmayı bitirdikten sonra muhallebisini almak için dolaba yöneldi ancak buzdolabında muhallebisini bulamayınca ortalığı ayağa kaldırdı.

Paniğe kapılan Zeynep, “Mehmet Şef, muhallebim yok, kayıp.” dedikten sonra 'Benim muhallebimi gören var mı' diye bağırdı.

MUHALLEBİ KRİZİ DAMGA VURDU

İçerisinde muhallebi bulunan kabını bulamayan Zeynep, bir panik halinde muhallebisini ararken yarışmacılardan Alper de, "Zeynep'in muhallebisini gören var mı?' diyerek destek olmak istedi.

Yarışmacı muhallebisini ararken mavi takım yarışmacısı rakibi Beyza, “Dolabın üstünde” diyerek seslendi.

Bunun üzerine sinirlenen Zeynep, “Kim bunu buraya koydu? Şaka mısınız?” ifadelerini kullandı.

66b3d79a6244f026b986e515-mj2g.jpg

Bu sırada Beyza da kendisini savunarak "Buraya gelirken sana kapanmadığını söyledim. Yukarıya koyduğumu söyledim sana Zeynep. Özür dilerim ama haber ettim ben sana” dedi. Ancak öfkesi dinmeyen Zeynep, kendisine dışarı koyduğunu söylemediğini, kendi ürününün dolabın içinde olduğunu, neden onu dışarı çıkarıp kendi ürününü koyduğunu anlamadığını söyledi.

MEHMET ŞEF MÜDAHALE ETTİ

Mehmet Şef olaya dahil olarak muhallebinin yukarıya mı koyulduğunu sorunca, Beyza, "Ben söyledim şefim. Dolap kapanmıyordu. Zeynep dolap kapanmıyor. Yukarı koydum, git, hallet. Çünkü benim zamanım kayboluyor. Benimki sığdı" diyerek kendini savundu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Zeynep’in öfkesi sonrası gerilen Beyza yemeğini yaparken gözyaşlarını tutamadı. Zeynep bunu fark edince “Seni ağlattıysam özür dilerim, muhallebimi dışarıda görünce şok geçirdim. Muhallebim hala sıcak, hiç soğumamış. Dışarıda olduğunu anlamadım o an” şeklinde tesellide bulunmaya çalışınca Beyza da “Özür dilerim, senin duyduğunu sandım. Bu yüzden git bak dedim. Kapı kapanmıyordu. Keşke hiç çıkarmasaydım. İnşallah benimki değil senin tabağın geçer” diye gözyaşı döktü. Zeynep ise “Senin kötü niyetli olmadığını biliyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

masterchefte-zeynep-yarismaci-arkadasi-beyzayi-aglatti-izleyiciden-tepki-gecikmedi-17230309679696.jpg

ŞEFLER DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Beyza’nın tabağı çıkarmasının ve çıkan tartışmanın üzerine, iki yarışmacının yemeğini tatmadan önce şefler de görüntüleri tekrar izledi.

Beyza’nın Zeynep’i uyardığını söyleyen şefler, bir yanlış anlaşılma olduğunu ve Beyza’nın da iyi niyetle davrandığını ifade etti. Bunun üzerine olay tatlıya bağlandı.

Düelloyu kazanan isim Zeynep oldu.

GECENİN ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Masterchef'te Kırmızı Takım günü zaferle kapatırken, Mavi Takım'da Kerem bireysel dokunulmazlığı kazandı. Kerem dokunulmazlık aldığı için 3. eleme adayını seçerek Beyza'nın ismini söyledi. Mavi Takım yarışmacıları arasında en fazla oyu alan Muratcan 4. aday oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.