MasterChef’de ipler gerildi! Birbirine giren yarışmacılara Somer Şef’ten ayar

MasterChef’de ipler gerildi! Birbirine giren yarışmacılara Somer Şef’ten ayar

MasterChef Türkiye’de iki yarışmacı arasında yaşanan gerilim dikkat çekti. Gerilen ipleri şef Somer Sivrioğlu tek sözüyle kesip attı.

MasterChef Türkiye 2024 sezonu hız kesmeden devam ediyor ve ana kadro şekillenmeye başladı. Son bölümde, yarışmacılar arasında özellikle Deniz ile Leyla arasında yaşanan gerilim tansiyonu yükseltti. Bu duruma müdahale eden Şef Somer Sivrioğlu, gerilimi yatıştırmaya çalıştı. Bu anlar, sosyal medyada hızla yayılarak gündem konusu oldu.

260-004318-ads-z-166a16766b7eb0-700x400.jpg

“SAYGISIZ”

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de ana kadro mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Deniz ve Leyla arasındaki gerilim dikkat çekti. Deniz'in sürekli konuşması ve eleştirileri Leyla'yı oldukça rahatsız etti. Özellikle Deniz'in not almasına sinirlenen Leyla, "Şef gibi eline almış yazıp duruyor. Saygısız" şeklinde tepkisini dile getirdi. Bu durum, programın gergin anları arasında öne çıktı.

leyla.webp

GERGİNLİK BİR ANDA FIRLADI

Yarışmanın ilk turunun ardından şeflerin 6 kişinin başarılı olduğunu açıklaması üzerine yukarıdaki yarışmacıların ve Deniz'in "6 kişi iyi yapabilmiş, çıkartabilmiş" şeklindeki gülümseyerek yaptığı yorum, ortamı daha da gerdi.

Leyla ise bu duruma, "Keşke yukarıda olup sizi izleyebilseydik. İzin verirseniz şefler konuşsun da yanınıza çıkacağım" diyerek sert bir şekilde yanıt verdi. Bu diyalog, yarışmanın gerilim dolu anlarından biri oldu.

640xauto.webp

ARAYA SOMER ŞEF GİRDİ

Gerginlik tırmanırken Leyla, Deniz'in tutumuna sert bir şekilde tepki gösterdi: "Yukarı çıkanları tebrik ederim. Bizler de oraya geleceğiz. Ancak ilk turdan sonra '6 kişi iyi seçilmiş' demeniz hiç hoş değil." Deniz'in, "Canım burada hiçbir şey gizli kalmıyor" demesi üzerine Leyla daha da sinirlendi ve "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla, soyadım Ünlü" diyerek sert bir şekilde karşılık verdi.

66a18d46b6572481729cfd6f.webp

Durumun daha da gerilmesi üzerine Şef Somer Sivrioğlu araya girerek Deniz'e, "Sizin onlardan daha iyi olduğunuz için değil, grubunuz daha erken olduğu için yukarı önce çıktınız," diyerek uyarıda bulundu.

66a169bdc54dfeb32bedc7a6.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.