Şef Mehmet Yalçınkaya yıllardır sır gibi sakladığı gerçeği sonunda açıkladı

Şef Mehmet Yalçınkaya yıllardır sır gibi sakladığı gerçeği sonunda açıkladı

İddialar vardı ancak Mehmet Şef, elini cebine saklamasının gerçek nedenini sonunda açıkladı.

TV8’in sevilen programlarından MasterChef’in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, namı diğer Mehmet Şef, sakladığı eliyle ilgili gerçeği açıkladı. Ünlü şef, sol elini sürekli cebinde tutmasıyla ve kameralara göstermemesiyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Mehmet Şef sonunda sessizliğini bozdu.

masterchef-mehmet-sefin-p-847-2-41.jpg

KIYMA MAKİNESİ İDDİALARI VARDI

Sosyal medyada zaman zaman tartışma konusu olan Mehmet Şef’in elini saklaması, beraberinde iş kazasına dair iddialar getirmişti. Ünlü şefin elini kıyma makinesine kaptırdığı ve üç parmağını kaybettiği öne sürülmüştü. Ancak Mehmet Yalçınkaya’dan sol eliyle ilgili daha önce herhangi bir açıklama gelmemişti. Şef, sonunda sessizliğini bozarak gerçeği anlattı.

mehmet.jpg

YARIŞMACININ DURUMUNA CEVAP OLARAK AÇIKLADI

MasterChef yeni sezonunun bu akşam yayınlanacak bölümüyle ilgili tanıtım filminde dikkat çekici bir detay yer aldı. MasterChef’e katılan bir yarışmacı, kendisini tanıttığı sırada bir uzvunu traktörün pervanesine kaptırdığını anlatarak bu nedenle lanetlenmiş gibi hissettiğini ve sürekli saklandığını ifade ederek duygulandı.

3520118-68ddc3ec1e98e01757191a5292e24532-640x640.jpg

O sırada Mehmet Şef, “Neden ağlıyorsun?” diyerek kendisiyle ilgili gerçeği anlatmaya başladı. Sol elinin durumuyla ilgili ilk defa konuşan Mehmet Şef, “Bu bir lanet değil bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim... Benim mesela 2 tane çocuğumun dövmeleri benim elim. Benzer hikâye aslında ben de iki arkadaşımla oynarken...” ifadelerini kullandı. Yalçınkaya’nın sözlerinin devamı fragmanda verilmedi. Fragmanı izleyen kişiler, Yalçınkaya’nın eline ne olduğunu daha fazla merak etmeye başladı.

masterchef.jpg

MasterChef’in yayınlanan fragmanı bu akşama ait. Programın saat 20.00’da başlaması bekleniyor.

3520118-d8f0446d520138e140fc81ff439fb613-640x640.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.