Serkan Keskin ve Meriç Aral’ın evleneceği tarih belli oldu! Tam 3 kere ertelenmişti

Serkan Keskin ve Meriç Aral’ın evleneceği tarih belli oldu! Tam 3 kere ertelenmişti

Oyuncu meslektaşı Serkan Keskin ile ilişkileri 5 yıldır doludizgin devam eden Meriç Aral, üç kere ertelenen düğün tarihi ile ilgili açıklama yaparak yeni tarihi duyurdu.

Oyuncu meslektaşı ve aynı zamanda tiyatrocu Serkan Keskin ile 5 yıldır mutlu birliktelikleri devam eden Meriç Aral, Medcezir dizisi ile yükselerek adını duyurmuştu. Son dönemde dijital platformlarda yayınlanan dizilerde başarılı performans sergileyen ünlü isim, meslektaşı Serkan Keskin ile evliliğe adım atma kararı aldı.

image-1200x-657053ac3b470.webp

Ünlü çift, resmiyete dökmek istedikleri ilişkilerinde önce aileleri tanıştırmış sonrasında düğün tarihlerini belirlemişlerdi. Ancak çift, 2 kez erteledikleri düğün tarihlerini üçüncü kez erteleyerek tüm gözleri üzerlerine çekti.

s-fc6e59090e52bd7941bb466a9741efdde6d541b9.webp

NEDEN ERTELEDİKLERİNİ AÇIKLADI

Oyuncu Meriç Aral “düğününüz neden sürekli erteleniyor?” sorusuna cevap verdi. Oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara “Sürekli ertelenmiyor aslında. Olacak bir noktada. Eylül gibi düşünüyoruz. Çok yoğun çalıştığımız için bir türlü denk getiremiyoruz. Çok zor bir şey onu organize etmek” şeklinde kendisini ifade etti.

s-a70a9b9a355a69ba340a8836bd09d395c7d88b26.webp

SON TARİH BELLİ OLDU

Üç kez düğün tarihleri ertelenen ünlü çiftin Eylül’de karar kıldıkları, Aral’ın açıklamalarıyla ortaya çıktı. Çiftin evlenmesini dört gözle bekleyenler yeni bir ertelenme haberine hazırlıklı olarak beklemeye başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.