Katy Perry Türkiye’ye geliyor! Tarih belli oldu

Katy Perry Türkiye’ye geliyor! Tarih belli oldu

Dünya ünlü şarkıcı Katy Perry, konser turnesi kapsamında Türkiye’ye geleceğini duyurdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry Türk hayranlarını heyecanlandıran açıklamayı yaptı. 2008 yılında müzik hayatına başlayan ünlü şarkıcı ‘Last Friday Night’, ‘Dark Horse’, ‘Roar’, ‘Firework’ gibi şarkıları ile piyasada unutulmazlar hitlere imza attı.

Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcı Instagram canlı yayınından Türk hayranlarını heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Katy Perry, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında 15 yıl aradan sonra "KP6 Dünya Turu" kapsamında İstanbul'a geri döneceğini sevenleriyle paylaştı.

1f0b33bd95bf3f954fa5e4af1d1bab1cy29udgvudhnlyxjjagfwaswxnjgzntgyndm0-2-72076739.webp

En son 2009 yılında "Hello Katy Tour" ile İstanbul'da sahne alan Perry, bu kez yeni albümünün konsepti kapsamında Türk hayranlarıyla buluşacak. Şarkıcının duyurduğu konser haberi Türk hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

katy-perry-03-gq-13jun18-shutterstock-b.webp

KIŞ AYLARINDA GELMESİ BEKLENİYOR

Ünlü şarkıcı 11 Temmuz tarihinde uzun bir aradan sonra yeni albümünün ilk teklisini yayınlayacak. Yeni albümünün ilk şarkısı "Woman's World" 11 Temmuz'da tüm platformlarda yayınlanacak.

Şarkıcının Türkiye’ye geleceği haberi üzerine sevenleri arasında tarih merak konusu oldu. Yıl sonuna kadar albümü çıkarması beklenen şarkıcının yine yıl sonunda turneye çıkacağı ve kış aylarında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

maxresdefault.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.