MasterChef’te ana kadro mücadelesi veriyordu! Yarışmacının tabağından çıkan şey herkesi hayrete düşürdü

MasterChef’te ana kadro mücadelesi veriyordu!  Yarışmacının tabağından çıkan şey herkesi hayrete düşürdü

MasterChef Türkiye'de ana kadro için 9. yarışmacı seçilirken, bir diğer yarışmacının yaşadığı talihsiz olay gündeme oturdu.

Yemek yapımı sırasında oldukça iddialı olduğunu belirten Enes, Danilo Şef'in tadım sırasında yemeğinde unutulan bir poşet bulması üzerine şaşkınlık yaşadı.

Bu durum, tadımın iptaline ve Enes'in büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Yarışmada Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat ve Alper'den sonra 9. yarışmacı olarak Ayşe seçildi. Ana kadronun tamamlanmasına az bir zaman kala yaşanan bu olay, yarışmanın seyrini de etkiledi.

“İMKANSIZ” DEDİ

Danilo Şef’in tabakta poşete benzeyen bir streç film bulması üzerine Enes de şaşkınlığını gizleyemedi. Diğer şefler de tabağa bakmaya gelince yarışmacı Enes, “İmkansız” dedi. Ancak Mehmet Şef, “Poşet oğlum bu” diyerek Enes’in tabağını iade etti.

masterchef.webp

Yarışmacı, üzülerek yerine geçerken, Mehmet Şef de “Bu aşamada bu olur mu Enes?” ifadelerini kullandı. Üzüntü ve şaşkınlık yaşayan yarışmacının tabağı tadılamadı.

rggh-001.webp

AYŞE ANA KADROYA GİRDİ

Yarışmanın ilerleyen anlarında Beril ve Ayşe sona kaldı. Herkes nefeslerini tuttu, ana kadroya girecek kişiyi merakla beklemeye başladı. Dokuzuncu olarak MasterChef Türkiye ana kadrosuna giren kişi Ayşe oldu. Arkadaşlarının sevinç çığlıkları arasında mutlu haberi alan Ayşe gözyaşlarını tutamadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.