Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali ortaya çıktı! Çok kişiyi yakacak büyük sır bombası patladı

Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali ortaya çıktı! Çok kişiyi yakacak büyük sır bombası patladı

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde büyük bomba patlıyor. Sırlar açığa çıkıyor.

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan bölümüyle reyting rekorları kırdı. Sevilen dizi, dün izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatmasının ardından ortaya çıkan sezon finali bölümünün fragmanıyla ortalığı kasıp kavurdu.

“FATİH İKİSİNİ DE ÖLDÜRÜR”

Kızılcık Şerbeti dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Nilay’ın Görkem ve Ömer’i öpüşürken bir fotoğraf karesinde görmesi ve durumu Pembe’ye anlatması adeta nefesleri kesti. “Şimdi ne olacak” diye sorgulayan Kızılcık Şerbeti severler, gelecek bölümün fragmanıyla yeni bir şok dalgasını göğüsledi.

Yeni yayınlanan sezon finali tanıtımında Nilay’ın gösterdiği fotoğrafa bakan Pembe, “Benim çocuğum bir şey yapar, başı belaya girer” dedi ve ardından Nilay, “Fatih ikisini de öldürür.” diyerek seyirciyi telaşlandırarak gelecek haftaya yönelik beklentiyi ve heyecanı artırdı.

08b795c65e738ead681b64a2b083c0f8-k.jpg

NURSEMA VE RÜZGAR YAKINLAŞMASI

Birkaç bölüm önce “olmaz” denilen oldu ve Nursema ile Umut yakınlaşmaya başladı. İlk olarak Rüzgar’ın Nursema’nın saçını görmesi sahnesiyle başlayan yeni aşk emareleri, gün geçtikçe artarak çoğaldı. Sezon finali bölümünün fragmanında ise ikili el ele görüldü.

Yeni sezonda Rüzgar’ın diziden çıkıp çıkmayacağı ise tartışma konusu oldu. Sezon finalinde görülen sahne, yeni sezon merakını iyiden iyiye artırdı.

b1b1537e82cd9575a543dadcc791736a-k.jpg

BÜYÜK SIR BOMBASI PATLIYOR

Aile arasında toplandıklarında büyük sır açığa çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar seyirciyi iyice heyecanlandırdı. Yeni bölümün aynı zamanda sezon finali olacak olması, beklentileri iyiden iyiye artırdı.

Doğa, Kıvılcım ve tüm Ünal’lar bir arada otururken Giray’dan açılan konunun üzerine Nilay’ın Görkem’i göstererek “Yoksa gidip Giray’la da yatar bu” sözleri fitili ateşledi.

466b62d16505694219a0f33d0b2f19a2-k.jpg

Görkem’in bu sözler üzerine ayaklanarak Nilay’ın üzerine yürümesiyle Pembe de “Bana bak… İndir o elini, kırarım” sözleriyle soğuk terler döktürdü.

Tüm bu olayların üzerine Nilay, “Ömer Amca, kusura bakma ama söylemek zorundayım Görkem ile yattığını” dedi. Pembe’nin eyvah diyerek elini başına aldığı o anlar, Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali fragmanına damga vurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Fragmanı görenler, dizinin sezon finali için heyecanlanmaya başladı. Birçok internet kullanıcısı "Kızılcık Şerbeti sezon finali ne zaman yayınlanacak" sorusunu sormaya başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali 7 Haziran 2024 Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.