Kurban bayramı öncesi kırmızı et fiyatları çakıldı! Bugünden itibaren başladı

Kurban bayramı öncesi kırmızı et fiyatları çakıldı! Bugünden itibaren başladı

Kırmızı et fiyatlarında beklenen düşüş sonunda gerçekleştir. Kurban Bayramı öncesi kırmızı etin kilogram fiyatında ciddi bir düşüş yaşanıyor. İşte haberin detayları…

İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, kısa süre önce gerçekleştirilen et ithalatının et fiyatlarının kilogram başına yaklaşık olarak 70 TL indirime neden olduğunu dile getirdi.

Yurt dışından ülkeye getirilen kırmızın etin fiyatların düşmesine neden olması vatandaşın ucuzlayan ete erişim imkanını arttırıyor.

Picture background

Et ve Süt Kurumu'ndan elde edilen bilgilere göre, ithalat süreci yıl sonuna kadar devam edecek. Yani bunun anlamı, kırmızı et fiyatlarında düşüşün devam etmesi ve piyasanın istikrarının korunması demek oluyor.

Kurumun attığı etkili adımlarla birlikte, tüketicilerin kırmızı et ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılaması sağlanıyor.

Picture background

Kırmızı et fiyatlarında yaşanan düşüş, birçok tüketici tarafından olumlu karşılanırken, bazı kesimler ise yaşanan bu indiriminin yeterli olmadığını ve fiyatlarda daha fazla düşüş beklediklerini ifade ediyor.

Başarıyla gerçekleştirilen kırmızı et ithalatının da etkisiyle fiyatlarda gözlemlenen düşüş, piyasada dengelenme sağlayarak tüketicilere olumlu yansıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.