Mansur Yavaş ‘Müjdemiz var’ diyerek açıkladı! Öğrenciler bayram edecek

Mansur Yavaş ‘Müjdemiz var’ diyerek açıkladı! Öğrenciler bayram edecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilerin yüzünü güldürecek haberi verdi.

Yerel seçimlerde büyük bir oy farkıyla ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında projeler üretmeye devam ediyor.

Yavaş, son olarak öğrencilerle ilgili hayata geçirdikleri projeyi sosyal medya hesabında duyurdu. X hesabında konuya ilişkin açıklama yapan Yavaş, Ankara’da okuyan öğrencilere güzel haber verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi daha önce emeklilere verdiği destekle takdir toplamıştı. Belediye tarafından emeklilere et ve doğal gaz desteği verilmişti.

abb-dogalgaz.webp

Büyükşehir belediyesine başvuran ihtiyaç sahibi emekliler sosyal yardımın onaylanması sonucunda 500 TL doğal gaz desteği ve her ay 400 TL et desteği almıştı. Öte yandan Mansur Yavaş Ankara’da yaşayan ve 10 bin TL maaş ile ekonomik zorluk çeken ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 27 bin 569 emeklinin Başkent Kartına üst üste verdiği 1000’er TL’lik destek ile gündem olmuştu.

ÖĞRENİCİLERE ÖZEL MERKEZ

Seçimlerin ardından çalışmalara devam eden Yavaş, bu kez Ankara’da öğrencilere özel projesiyle adından söz ettirecek. X hesabından haberi duyuran Mansur Yavaş, Ankara’da Demetevler Cemre Parkı’nda 400 metrekarelik Kişisel Gelişim Merkezi’ni açtıklarını duyurdu.

universite1-wkhm-cover.jpg

Kütüphane, etüt salonu, teknoloji salonu ve kafeteryası ile öğrencilere hem ders çalışma hem de sosyalleşme alanları oluşturan park hizmete açıldı. Mansur Yavaş paylaşımında “Öğrenci dostu bir Ankara için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” İfadelerini kullandı.

asdasdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.