Market çalışanına dehşeti yaşattı! Saçlarından tutup kafasını defalarca dolaba vurdu

Market çalışanına dehşeti yaşattı! Saçlarından tutup kafasını defalarca dolaba vurdu

Tokat’ta bir kadın müşteri, kadın market çalışanına dehşeti yaşattı. O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi.

Tokat'ta bir kadın, bir market zinciri çalışanını darp etti. Edinilen bilgilere göre, olay, Tokat’ta bir zincir markete giden ve henüz ismi belirlenemeyen kadın ile çalışan arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonucunda meydana geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu. Saldırgan kadın, market çalışanını saçından tutup dondurucu dolaba defalarca vurarak darp etti. Olay, kısa sürede viral olurken tepkilerin odağına oturdu.

dg-001.webp

Görüntülerde ise, darp edilen market çalışanının yardım yerine olayı kaydetmeye çalışan bir başka kişi tarafından kaydedildiği görüldü. Bu durum sosyal medyada büyük tepki çekti.

Olayın detayları ve neden yaşandığı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Söz konusu görüntülerde gözü dönmüş kadın acımasızca market çalışanın kafasını dolaba vurdu. Video da ise bir başka erkek market çalışanın mesai arkadaşının yardımına koştuğu görüldü.

Sosyal medyada birçok kullanıcı olayın detaylarını merak ederken market çalışanının acımasızca darp edilmesinin arkasında adaletin yeteri derece göz korkutmamasından kaynaklı olduğu belirtildi. Ayrıca bazı kullanıcılar ise market çalışanlarının en zor mesleği yaptıklarını ifade etti.

yrhf.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.