Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına tokat. 'Kumpas, montaj, şantaj...

Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına tokat. 'Kumpas, montaj, şantaj...

Ünlü programcı Ayhan Sicimoğlu eski çalışanına tokat attı.

Ünlü gezi programcısı Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu eski çalışanıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucunda sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sicimoğlu'nun, çalışanının parasını talep ettiği bir durumda yaşanan gerilim, işin şiddet boyutuna varan bir hal almasına neden oldu.

Çalışanın Sicimoğlu'na karşı dile getirdiği suçlamalar ve tartışma sırasında Sicimoğlu'nun tepkisi, olayın videoya alınmasıyla birlikte sosyal medyada geniş çaplı bir tepkiyle karşılandı.

18892577-728xauto.webpOlayın ardından Ayhan Sicimoğlu'nun yaptığı açıklamalar, kendi savunmasını ileri sürerek durumu kumpas ve şantaj olarak niteledi.

Videoların montajlanmış ve eksik olduğunu öne sürerek kendisine karşı fiziksel saldırı teşebbüslerinin bulunmadığını iddia etti. Sicimoğlu ayrıca, olayın hemen ardından polise başvurarak kendisine büyük miktarda para talep edildiğini bildirdi.

ekran-goruntusu-2024-06-24-094908.png

Ancak olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Saldırıya uğrayan Samet İşitmezoğlu, Sicimoğlu tarafından işe alındığını ancak sigortasının yapılmadığını ve iş tanımının değiştirildiğini ifade etti. Kendisinin gemiye alındığı halde kameramanlık yapması istenerek işinin dışına itildiğini belirten İşitmezoğlu, Sicimoğlu'nun saldırısının ardından kendisine para teklif edildiğini ve yaşananları detaylı şekilde açıkladı. Sicimoğlu'nun yaşına rağmen fiziksel saldırıda bulunmadığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-06-24-095142.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.