Melih Gökçek Ebrar Karakurt ve Vargas’a sataştı! Bu kez boyunun ölçüsünü aldı

Melih Gökçek Ebrar Karakurt ve Vargas’a sataştı! Bu kez boyunun ölçüsünü aldı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt ve Vargas’ı hedef alınca linçe uğradı.

Olimpiyat tarihinde bir ilki başararak yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya'ya 3-0 mağlup olarak altın madalya şansını yitirdi. Dün akşam oynanan nefes kesen maçta Filenin Sultanları, Türkiye'ye büyük bir gurur ve heyecan yaşattı, ancak altın madalya hedefi geride kaldı.

Tarihinin en kritik maçlarından birine iyi başlayan Milliler, Zehra Güneş'in etkili hücumlarıyla ilk setin sonunu getiremedi ve farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Melissa Vargas'ın yalnız kaldığı ve Derya Cebecioğlu'nun çabasının da yeterli olmadığı maçta, milli takımımız ikinci ve üçüncü setlerde de başarılı olamayarak maçı kaybetti.

66b330dafb2a0d0bc9e7ff8b.webp

Milli Takım, şimdi ise gözünü 12 Ağustos saat 18:15'te Brezilya ile oynanacak bronz madalya mücadelesine çevirdi.

Türkiye'nin tarihi başarısını konuştuğu günlerde, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir paylaşımla başarıya gölge düşürmeye çalıştı.

x1080.jpg

GÖKÇEK'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Gökçek, takımın yıldızları Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'u hedef alarak, şampanya patlatma anlarına dair görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Gökçek, paylaşımında "Eğer bu iki LGBT'linin Türk Milli Takımı ile zerre alakası var ise o voleybol takımı milli olamaz. Yanlış mı tweet alemi?" ifadelerini kullandı.

melih-gokcek-kac-yil-belediye-baskanligi-yapti-15185873-9294-amp.webp

Gökçek'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar Gökçek'in bu paylaşımı nedeniyle sert bir şekilde eleştirerek tepki gösterdi.

Birçok kullanıcı Gökçek'in geçmişteki hatalarından vururken kimisi de 'Jelibon' olayını hatırlatarak dalga geçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.