Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Trabzon’a el öpmeye gitti! Yurt dışında evlenmişlerdi

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Trabzon’a el öpmeye gitti! Yurt dışında evlenmişlerdi

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız dünya evine girmişlerdi; çift el öpmeye Trabzon’a geldi.

Modellikten oyunculuğa geçen Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yurt dışında sessiz sedasız evlendi. Yeni evli çift, aile ziyaretleri için Trabzon'a geldi.

2011 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı, gözlerden uzak bir aşk yaşarken, çift geçtiğimiz günlerde sessiz bir törenle dünya evine girdi.

ji8u-w2useqodfdavmhaog-1024x580.jpg

YENİ GELİNE BEĞENİ YAĞDI

Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını değiştirip düğün fotoğraflarını paylaştığında hemen gündeme oturdu. Pamuk ve Yusuf Yazıcı, sessiz bir nikah töreninin ardından Trabzon’a giderek baba evinde el öptü. Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl’de vakit geçiren çift, burada bol bol fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

melisaasli.webp

Melisa Aslı Pamuk paylaştığı fotoğraflara "61" notunu düşerken, Yusuf Yazıcı aile pozunu "En kıymetlilerim" notuyla paylaştı. Sosyal medyada kullanıcılar tarafından çifte "Yeni gelin köyde", "Gelin düğünden sonra nihayet boy gösterdi", "Ne güzeller" gibi yorumlar yapıldı.

meli1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.