Merih Demiral’dan Fenerbahçe sürprizi! Süper Lig’e geri mi dönüyor?

Merih Demiral’dan Fenerbahçe sürprizi! Süper Lig’e geri mi dönüyor?

EURO 2024’e attığı goller ve gol sevinci ile damga vuran Merih Demiral’dan Fenerbahçe bombasını patlattı.

EURO 2024’te sergilediği performans, attığı goller ve gol sevinci ile UEFA’dan men cezası alarak dünya futbolunda gündeme bomba gibi düşen, Milli Takım oyuncumuz Merih Demiral ile ilgili birbirinden çarpıcı iddialar gündemi salladı.

Picture background

EURO 2024’teki performansı sonrası birçok dünya devinin radarına yakalanan Merih Demiral ile ilgilenen kulüpler arasında yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe de var.

Şu ana kadar yalnızca Levent Mercan’ı kadrosuna katmayı başaran sarı lacivertlilerin Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde ve Samet Akaydın'ın da yer aldığı stoper rotasyonuna bir takviye daha yapacağı ileri sürülürken bu ismin Milli Takım oyuncumuz Merih Demiral olduğu bilgisi elde edildi.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, Merih Demiral’ın şu anda forma giydiği Al Ahli, yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile görüşmelere başlamasına izin verdi. İddialara göre, bu görüşmelerden kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında adım atan Merih Demiral, 2016 yılında A Takım formasını giymeden bedelsiz bir şekilde Portekiz ekibi AC Alcanenense’ye transfer olmuştu.

Kısa süre çnce “Fenerbahçe içimde bir yara, hayallerim vardı.” açıklamasını yapan milli futbolcuya sarı lacivertli kulüp, forma hediyesinde bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.