Metin2 oyunu kapatılacak! 20 yıllık serüven sona erdi

Metin2 oyunu kapatılacak! 20 yıllık serüven sona erdi

Efsanevi oyun Metin2 20 yıllık serüvenin ardından kapatılıyor.

2004 yılından bu yana milyonlarca oyuncunun hayatına dokunan yetişkinlerin dahi severek oynadığı Metin2'nin, 30 Ağustos 2024 tarihinde sunucularını kapatacağı belirtildi. Yapılan resmi açıklamaya göre, sadece Brezilya sunucularının kapanacağı öğrenildi.

2000'li yılların başında bilgisayar dünyasına adım atan oyunseverlerin yakından tanıdığı ünlü rol yapma oyunu Metin2 ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 2005 yılından itibaren oyunculara hizmet veren Metin2, 20 yıllık serüveninin ardından Brezilya'da kapanacak.

ilk-kez-2005-yilinda-yayinlanan-efsane-oyun-metin-2-kapaniyor-17233838416752.jpg

TÜRK OYUNCULAR ENDİŞELENDİ

Metin2'nin Brezilya'da kapacağı haberleri Türk oyuncularının yüreğini ağzına getirdi. Metin2 Türkiye'nin resmi blogundan ise hızlıca açıklama geldi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, oyunun Türkiye sunucusunun açık kalacağı belirtildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli Metin2 Severler, Son günlerde açıklığa kavuşturmak istediğimiz bazı bilgiler dolaşıyor.

metin2-nedir-nasil-oynanir-metin2-sistem-14003440-5839-amp.webp

Geçtiğimiz hafta Brezilya'daki Metin2'den sorumlu yayıncı firma tarafından Brezilya'daki Metin2 operasyonlarını durduracakları resmen duyuruldu. Gameforge tarafından sizlere sunulan Metin2 versiyonunun bu duyurudan hiçbir şekilde etkilenmediğini ve her zamanki gibi çalışmaya devam edeceğini açıklığa kavuşturmak istiyoruz.

Siz değerli oyuncularımıza sunucularımızda hiçbir değişiklik olmayacağına dair güvence vermek istiyoruz. Ayrıca birçok heyecan verici güncelleme ve yolda olan yeni içeriklerle en iyi oyun deneyimini sunmaya devam edeceğiz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.