Mezarlıktaki bebek ağlama sesi ihbarı polisi harekete geçirdi

Mezarlıktaki bebek ağlama sesi ihbarı polisi harekete geçirdi

Denizli'de mezarlık ziyareti sırasında yaşanan ilginç bir olay, emniyet güçlerini harekete geçirdi. Kezban Kartal isimli bir kadın, çocuklarıyla birlikte annesinin Asri Mezarlık'taki kabrini ziyaret ettiği sırada bebek ağlama sesleri duyduğunu iddia etti. Korkuya kapılan Kartal, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, mezarlıkta bir bebeğin olabileceği ihbarında bulundu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Kartal'dan aldıkları tarife göre mezarlıkta arama yaptı ancak herhangi bir bulguya rastlamadı. Daha sonra Kartal, polislerle birlikte tekrar mezarlığa giderek aramaya katıldı fakat yine bir sonuç elde edilemedi.

aw203590-04.jpg

Kartal'ın kızının cinler hakkında konuşmalarından etkilendiğini ve bu yüzden korkuya kapıldığını belirttiği görüldü. Olayı anlatan Kartal, "Mezarlığa geldiğimizde ben tenha olmasından konu açtım. Kızım da cinlerden bahsetmişti. Ben o korkuyla geldim. Bebek sesi duydum ve bir de mezarın başında bir karartı gördüm. Bu yüzden polisi aradım" dedi. Polis ekipleri, yapılan detaylı aramalara rağmen herhangi bir bulguya ulaşamayınca olayla ilgili soruşturmayı sonlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.