Bakan Yerlikaya açıkladı! Edirne'de bir suç örgütü daha çökertildi

Bakan Yerlikaya açıkladı! Edirne'de bir suç örgütü daha çökertildi

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-44 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından organize suç örgütlerine yönelik, Edirne merkezli 3 ilde eş zamanlı olarak başarı ile icra edilen MAHZEN-44 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, güvenlik güçleri tarafından organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen MAHZEN-44 operasyonunda, aralarında örgütün ele başı olan Metin Singer’inde bulunduğu 15 örgüt üyesinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya’nın yaptığı açıklamanın devamında, 15 örgüt üyesinin yakalanması ile çökertilen suç örgütüne yönelik düzenlenen baskınlarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, 9 adet sahte pasapoer, çok sayıda kesici ve delici aletin de ele geçirildiği aktarıldı.

ekran-alintisi.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının sonunda, suçta kibirlenenlere, halkın huzurunu kaçıranlara, suç örgütlerine ve çetelere asla göz açtırılmayacağını, ne büyüklükte olursa olsun suçluları yakalayıp adalet karşısına çıkaracağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.