Mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybetti. Ailesinden doktora suç duyurusu

Mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybetti. Ailesinden doktora suç duyurusu

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı geçiren 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, operasyonun ardından üç hafta içinde hayatını kaybetti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, 26 yaşındaki kadın mide küçültme ameliyatının ardından hayatını kaybetti. Aile doktor ve hastaneye suç duyurusunda bulundu.

Ankara'da çağrı merkezinde çalışan Neslihan Yılmaz, fazla kilolarından kurtulmak amacıyla Ordu'daki özel hastanede 27 Mayıs 2024 tarihinde yapılan tahlillerin ardından aynı gün mide küçültme ameliyatı geçirdi.

0x0-mide-tupu-ameliyati-neslihan-yilmazin-sonu-oldu-doktor-suyu-cok-iciyorsun-ondan-oluyor-dedi-ama-1724320979811.webp

Ameliyat sonrası hastanede 3 gün yatan Yılmaz, taburcu edilerek evine gönderildi. Eve döndüğünde rahatsızlanan Yılmaz, tekrar hastaneye başvurdu. 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde, her biri yaklaşık 5 saat süren ek ameliyatlar geçirdi. Ancak, 21 Haziran 2024'te hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın ailesi, operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı Dr. E.A. ve hastane yönetimi hakkında "taksirle ölüme neden olma" suçundan şikayetçi oldu.

ordu-2-tw7g.jpg

Acılı anne Zübeyde Yılmaz, "Kızım ameliyata uygun değildi. Enfeksiyonlu ve kolesterolü tavan yapmıştı. Böyle bir hasta ameliyata alınır mı? Büyük bir ihmal var" ifadelerini kullandı. Aile, adalet arayışında olduklarını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.