Motosiklet hırsızları ekiplerden kaçamadı

Motosiklet hırsızları ekiplerden kaçamadı

Eskişehir'de Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Eskişehir'de Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda çalınan 14 motosiklet ele geçirilirken, hırsızlık olaylarına karıştığı düşünülen 10 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, son zamanlarda Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde artan motosiklet hırsızlıkları ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerin kimlikleri belirlenerek operasyon için planlama yapıldı. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan 14 motosiklet de ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyette sorgulanırken, ele geçirilen motosikletler ise sahiplerine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.