Nagehan Alçı Nevşin Mengü'ye konuştu. Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü şiddeti böyle anlattı

Nagehan Alçı Nevşin Mengü'ye konuştu. Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü şiddeti böyle anlattı

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliği boyunca ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını açıkladı.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün programında yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatan Alçı, olaylar karşısında Mengü'nün şaşkınlığını gözler önüne serdi.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanması sonrası, Alçı'nın Kütahyalı'nın şiddetinden tamamen kurtulamadığı ortaya çıktı. Kütahyalı'nın Alçı'ya yönelik saldırgan mesajları dava dilekçesine eklenmiş ve sosyal medyada da paylaşılmıştı.

Alçı, Nevşin Mengü'nün programında eski eşi Kütahyalı'nın öfke sorunları olduğunu belirterek, "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın" gibi ağır hakaretler içeren mesajlar attığını ve zaman zaman fiziksel şiddete maruz kaldığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-07-09-110342.png

Nevşin Mengü, Alçı'nın anlatımları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve "Vurdu mu hiç sana?" diye sordu. Alçı ise yaşadığı ekonomik zorlukları da anlatarak, "Bunlar biraz Rasim'in çizmek istediği imajdı. Benim kazandığım parayı ilk günden elimden aldı" dedi.

indir-3.jpg

Alçı, duygusal anlar yaşayarak, "Bunları anneme bile anlatmadım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kütahyalı'nın öfkesi nedeniyle bazı geceler bıçakla beklediğini ve korkudan uyuyamadığını belirtti.

indir-2.jpg

Eski eşi için "Rasim hukuk tanımaz. Nafaka ödemiyor, hacize takılmıyor. Her şeyi aldı, herkesle davalık" diyen Alçı, yaşadığı travmaları anlatırken, "Öfkesi kontrol edilmezse en fazla 5-10 saniyem var" diyerek büyük bir endişeyi dile getirdi.

Nagehan Alçı'nın bu açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

indir-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.