Netflix'te bir devir kapandı! Kullanıcıların en sevdiği özellikti

Netflix'te bir devir kapandı!  Kullanıcıların en sevdiği özellikti

Netflix kullanıcılarının sık sık kullandığı özelliğin kaldırıldığı resmi olarak açıklandı.

Netflix'in yeni güncellemesiyle birlikte, Windows kullanıcılarının artık Netflix uygulaması üzerinden dizi ve filmleri indirme imkanı ortadan kalkıyor.

Netflix, Windows işletim sistemine sahip cihazlarda çevrimdışı izlemeyi sonlandıracağını duyurdu, bu da kullanıcıların indirme özelliğinden vazgeçmek zorunda kalacakları anlamına geliyor.

Eskiden Netflix kullanıcıları istedikleri zaman uygulama üzerinden dizi ve filmleri indirip izleyebiliyorlardı. Ancak yeni güncellemeyle birlikte bu özellik ortadan kalkacak. Netflix, Windows 10 ve 11 uygulamalarında bulunan video indirme özelliğini kaldıracağını açıkladı. Bu değişiklikle birlikte, Windows kullanıcılarının Netflix içeriklerini indirip izleme alışkanlıklarını gözden geçirmeleri gerekecek.

Picture background

Netflix, Windows uygulamasındaki güncelleme hakkında bir bildirim yayınladı ve güncellenmiş sürümün yayın kalitesinde bazı artışlar getireceğini belirtti. Ancak artık çevrimdışı izleme desteğinin olmayacağı bilgisi, en dikkat çekici nokta oldu. Bu da kullanıcıların artık film ve dizi bölümlerini indiremeyecekleri anlamına geliyor.

Bu karar özellikle, internet bağlantısı olmadan dizi veya filmleri izlemek isteyen kullanıcıları üzecek. Birçok kullanıcı, özellikle metroda veya uçakta Netflix izlemekte olduğundan, bu değişiklik oldukça tepki çekebilir.

Picture background

Netflix'in destek sayfasında da indirme özelliğinin kaldırıldığı doğrulandı, ancak bu kararın şimdilik sadece Windows 10 ve 11 uygulamalarını etkilediği belirtiliyor. En azından şu anda mobil uygulamada hala dizi ve filmleri indirebilmek mümkün.

Netflix uygulamasından içerik indirme özelliğinin kaldırılmasına rağmen, üçüncü taraf uygulamaların devreye girebileceği düşünülüyor. Bu uygulamalar aracılığıyla Windows üzerinde dizi ve film indirmek mümkün olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.