O isimden flaş iddia. Yeni kasetler yolda

O isimden flaş iddia. Yeni kasetler yolda

Abdülkadir Selvi'den gündemi sarsacak yeni iddia geldi. Mustafa Sarıgül'den kaset iddiasından sonra yeni kasetlerinde yolda olduğunu belirtti.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, son köşe yazısında siyasi kaset skandallarının Türkiye siyasetinde devam edeceğine dair çarpıcı iddialarda bulundu. Selvi'nin bu sözleri, gazeteci Fatih Altaylı tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Özellikle CHP Erzincan Milletvekili ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü hedef alan kaset iddiaları üzerine Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan ve kendisine ait olduğu öne sürülen video görüntülerin tamamen montaj olduğunu belirterek tepki gösterdi. Sarıgül, manipülasyonun kendisini hedef almak amacı taşıdığını vurguladı.

Abdülkadir Selvi'nin yazısında dile getirdiği yeni kasetlerin varlığına dair iddialar üzerine, Fatih Altaylı YouTube kanalında önemli bir konuşma yaptı. Altaylı, Selvi'nin bu iddialarını değerlendirirken, özellikle Deniz Baykal'a yönelik geçmiş kaset skandalının detaylarını açıkladı.

Altaylı, Selvi'nin kasetler konusunda aldığı talimatlarla ilgili olarak şüphelerini dile getirerek, Selvi'nin toplumu küçümsediği ve kendi zeka seviyesinde gördüğü şeklinde yorumda bulundu.

Mustafa Sarıgül'ün adının karıştığı video skandalı da geniş yankı uyandırmıştı. Sosyal medyada dolaşıma giren ve Sarıgül olduğu iddia edilen bir kişinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği iddiaları, Sarıgül'ün montaj olduğunu savunduğu açıklamalarıyla mercek altına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.