Otomotiv devi üretimi durduracak! Türkiye'de yok satan o araçlar artık üretilmeyecek

Otomotiv devi üretimi durduracak! Türkiye'de yok satan o araçlar artık üretilmeyecek

Otomotiv devi Türkiye'deki üretimine ara veriyor.

Toyota'nın Sakarya'daki fabrikası, 29 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek planlı bakım ve revizyon çalışmaları sebebiyle üretimine üç haftalık bir ara verecek. Bu süre zarfında yapılacak olan çalışmalarla fabrikanın ileriki dönemdeki performansı ve verimliliği artırılacak.

Picture background

TOYOTA, SAKARYA'DA ÜRETİMİ DURDURUYOR

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, ileri teknolojilere sahip üretim hatları ve yüksek kalite standartlarıyla tanınıyor. Fabrikanın üretim kapasitesini ve operasyonel etkinliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla gerçekleştirilecek.

Toyota'nın Sakarya'daki fabrikasında üretilen önemli modeller arasında Corolla ve Toyota C-HR bulunuyor. Bu modeller, fabrikanın üretim kapasitesini ve kalitesini dünya çapında yansıtan başarılı araçlar arasında yer alıyor.

Picture background

C-HR

Toyota C-HR, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye tarafından 2016 yılından bu yana üretiliyor. C segmentine yeni bir bakış açısı getiren bu crossover model, Türkiye'de üretilen ilk hibrit araç olma özelliği taşıyor. C-HR, Avrupa başta olmak üzere yüzde 90 oranında ihraç ediliyor ve dünya genelinde büyük beğeni topluyor.

qq.png

COROLLA

Toyota'nın efsanevi modeli Corolla, Türkiye'de onikinci jenerasyonuyla üretiliyor. Yeni Corolla, Toyota'nın kendi kendine şarj edebilen hibrit teknolojisi ile donatılmış olup, sarsıntısız ve sessiz bir sürüş sunarken yüksek verimliliği ile de öne çıkıyor.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.