Özgür Demirtaş'tan 'Geçmiş olsun Türkiyem' çıkışı! Boş külahın fiyatı bile fırladı

Özgür Demirtaş'tan 'Geçmiş olsun Türkiyem' çıkışı! Boş külahın fiyatı bile fırladı

Ekonomist ve Akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 'Geçmiş olsun Türkiye' notunu düştüğü paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirdi. Bir adet boş külahın fiyatı 'Pes' dedirtti.

Ekonomist ve Akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla gündemde büyük bir etki yaratmaya devam ediyor.

Yaklaşık iki hafta önce 10 TL'ye satılan yaprak sarma görseliyle dikkatleri üzerine çeken ve birçok vatandaşı duygularına dahil eden Demirtaş, bu kez de boş külahla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında yaptığı çarpıcı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce tanesi 10 TL'den satılan yaprak sarmanın fotoğrafını paylaşarak sosyal mecralarda ses getiren Demirtaş, şimdi de 6,5 TL'ye satılan boş külah fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti.

ozgur.jpg

Ünlü bir tatlıcı zincirinin şubesinde yer alan bir bilgi notunu paylaşan Demirtaş, boş külahın 6,5 TL olmasına ''Geçmiş olsun Türkiye. Türkiye ekonomi modeli'' ifadesiyle kinayeli bir yorumda bulundu.

ddd.jpg

Yapmış olduğu bu paylaşımın altına gelen yorumlarda ise birçok kullanıcı bu acı duruma katıldığını dile getirdi. İçlerinde ünlü ekonomistlerin de bulunduğu yorumlarda Tunç Şatıroğlu 'Türkiye Yüzyılı vizyonu Özgür hocam.' şeklinde bir yorumda bulundu.

YAPRAK SARMA GÖNDERİSİ NASILDI?

yaprak-sarmadgasg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.