Parfümü kalıcı hale getiren yöntem ortaya çıktı! Tazeleme derdi yok günlerce kalıyor

Parfümü kalıcı hale getiren yöntem ortaya çıktı! Tazeleme derdi yok günlerce kalıyor

Sıktığımız parfümler kısa süre içerisinde uçup gidebiliyor. Ancak özellikle sıcak ve nemin arttığı zamanlarda, hoş bir kokuyla gün boyunca kalabilmenin yöntemi oldukça basitmiş.

Özellikle sıcak yaz günlerinde neredeyse evden çıkar çıkmaz sıcağın ve nemin etkisiyle parfüm kokuları etkisini anında kaybedebiliyor.

Fakat sıcak havada ve nemde bile etkisini anında arttıracak yöntem ortaya çıktı.

İşte parfümünüzü tüm gün boyunca teninizde tutmanın bir yolu:

Sıcak yaz aylarında kötü kokuları önlemek ve etrafa hoş koku yaymak önemlidir. Klimalı olmayan ortamlarda artan sıcaklıkla birlikte terleme, parfümünüzün kokusunun çabuk uçmasına neden olabilir. Ancak bir çözüm yolu bulunuyor.

Picture background

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Güzel kokular kullanmak, birçok insanın kendine olan güvenini artırabilir ve çevresine keyif verir. Ancak sıkılan parfümünüzün etkisi gün boyu sürmeyebilir. İşte bu sorunu çözebilecek bir püf noktası var ki, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişinin denemesine neden oldu. Kullananlar sonuçtan oldukça memnun kaldıklarını belirtiyorlar.

Parfüm sıktıktan sonra bu yöntemi uygulayın Tazeleme derdi yok, kalıcılığı garanti

İŞTE PÜF NOKTASI

Bir kullanıcı tarafından paylaşılan videoda, vazelinin küçük bir tencereye konularak kaynar suyla karıştırıldığını ve parfümün bu karışıma eklenerek sıvı hale getirildiğini görüyoruz. Daha sonra karışımın buzdolabında bekletilerek sağlamlaştırıldığını belirtiyor. Pratikte, bu karışım bir çeşit vücut losyonu olarak kullanılabiliyor.

Elde edilen losyon, dışarı çıkmadan önce boynunuza veya bileklerinize sürüldüğünde parfümünüzün kokusu daha belirgin hale geliyor. Sosyal medya kullanıcısı, bu yöntem sayesinde gün boyu tazelik hissi olmadan hoş kokulu kaldığını dile getiriyor.

Parfüm sıktıktan sonra bu yöntemi uygulayın Tazeleme derdi yok, kalıcılığı garanti

DENEYENLER OLDUKÇA MEMNUN KALDIĞINI BELİRTTİ

Deneyen kullanıcılar, bu yöntemin parfümün kokusunu uzun süre koruduğunu ve en sevdikleri parfümlerini vazelin yardımıyla daha etkili hale getirebildiklerini belirtiyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.