Paylaştığı fotoğraf hayatını kararttı döve döve öldürdüler! Sarıyer’de akılalmaz cinayet

Paylaştığı fotoğraf hayatını kararttı döve döve öldürdüler! Sarıyer’de akılalmaz cinayet

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde işlenen cinayet akıllara durgunluk verdi.16 yaşındaki gencin kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı duvar yazısı önündeki fotoğrafı hayatını kaybetmesine neden oldu. İşte haberin detayları...

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde meydana gelen cinayet adeta kan dondurdu. 16 yaşındaki Emir Koçhan, "Ayazağa kedileri geliyorum" yazılı duvarın önünde arkadaşlarıyla fotoğraf çektikten sonra sosyal medyada paylaştı.

PAYLAŞIMI TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Gencin bu paylaşımı iddiaya göre bir grup arasında tartışmaya yol açtı. Emir Koçhan’ın fotoğraf yüzünden tartıştığı şüpheliler tarafından canice dövülerek öldürüldü.

96985-2-gvyw.jpg

KALABALIK GRUP TARAFINDAN DARBEDİLDİ

Cinayet günü, Emir Koçhan ve arkadaşları, Ayazağa Mahallesi'ndeki aynı duvarın önüne yeniden giderek video çekmek istedi. Sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kalabalık bir grup, Emir Koçhan’a saldırarak onu ciddi şekilde yaraladı. Baygınlık geçiren genç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen, Koçhan’ın salı günü hayatını kaybettiği bildirildi.

640xauto.webp

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili 4 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı mahkeme tarafından tutuklandı. Emir Koçhan'ın babası Sedat Koçhan, olayın ardından hastaneye gittiğini ve oğlunun entübe edilmiş halde olduğunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşadığını dile getirdi. Baba Koçhan, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti ve oğlunun bir grup tarafından darbedildiğini söyledi.

96985-glmh.jpg

10-15 KİŞİLİK GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI

Emir Koçhan'ın akrabası Emre Fıçıcı ise olayın, duvarda bir yıl önce yazılmış bir yazıyla başladığını belirtti. Fıçıcı, yeğeninin sadece duvarın önünde fotoğraf çekildiğini, sonrasında ise tehditler aldığını ve olayın büyük bir kavgaya dönüştüğünü ifade etti. Koçhan ve arkadaşlarının 10-15 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını, diğer çocukların telefonlarının gasp edildiğini ve Emir'in ölümcül şekilde darbedildiğini anlattı. Ambulansın çağrılmasına izin verilmediğini ve müdahale gecikince Emir’in hayatını kaybettiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.