Pazarda 180 kendin toplarsan 80 lira! Şifa kaynağı bağışıklığı güçlendiriyor

Pazarda 180 kendin toplarsan 80 lira! Şifa kaynağı bağışıklığı güçlendiriyor

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde artan işçi maliyetlerinin ardından 4 dönüm arazisinde bir kampanya başlatan ziraat mühendisi, bahçesine ektiği ürünü pazarda kilogramını 180 liradan satarken, ürünü kendisi toplayan vatandaşlara ise 80 liradan sunuyor.

Ziraat mühendisi Muhterem Özsoy Çilata, 4 dönümlük tarlasına ektiği ürünler artan işçi maliyetlerinden dolayı tarlasında kalmasın diye bir kampanya başlattı.

“KENDİN TOPLA UCUZA AL KAMPANYASI BAŞLATTI”

Çilata, pazarda kilogramı 180 lira olan bamyayı kendi toplayan vatandaşlara 80 liradan sunuyor. ‘Kendin topla ucuza al’ kampanyası başlatan ziraat mühendisi Muhterem Özsoy Çilata’nın tarlasına vatandaşlar bamyaları toplamak için sabahın erken saatlerinde geliyor.

46nwjoo56u6vtkv7oix6-a.webp

Bamyanın insan sağlığına sunduğu sayısız faydayı göz ardı etmemek gerekir. Hem bütçenizi koruyun hem de sağlığınıza katkı sağlayın, diyen vatandaşlar bamyayı kendileri topladıkları için kilosunu 80 liradan alıyorlar.

azjqna73ne-l7zvumot0zw.webp

“TOPLAYAN HERKES YARI FİYATINA SATIN ALIYOR”

Ankara'dan gelen Fulya Kırımoğlu, bamyayı sağlık açısından çok değerli bulduğunu belirterek, "Muhterem Hanım, bamyaları toplama zahmetinden kurtulmak için bu kampanyayı başlatmış. Herkes topladığı kadar bamya alıp, yarı fiyatına satın alabiliyor. Çok güzel bir uygulama" dedi.

d0txbitrtee7wpzql2pvqw.webp

“ÇOK ZAHMETLİ BİR İŞ”

Mudurnu'dan annesiyle birlikte gelen İbrahim Arıkan ise, "Bamya toplamak zahmetli bir iş, bu yüzden Muhterem ablamız böyle bir kampanya başlattı. 180 liraya satılan bamyayı 80 liraya alabiliyoruz. Çok iyi bir fırsat, emeğine sağlık" şeklinde konuştu.

llq13qzdzkwnr83fjiybpa.webp

Kampanyayı düzenleyen Muhterem Özsoy Çilata, "İşçi maliyetleri oldukça yüksek. Bamyanın satış fiyatı, maliyetleri karşılamadığı için 'Kendin topla' kampanyasını başlattım. Sosyal medyada duyurduğum bu etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve bamyalarını toplamaya geldiler" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.