Saba Tümer'e konuk olan Esra Dermancıoğlu "Bacaklarım çok güzel" deyip gösterdi!

Saba Tümer'e konuk olan Esra Dermancıoğlu "Bacaklarım çok güzel" deyip gösterdi!

Esra Dermancıoğlu, son zamanlarda Cannes'a giden genç kadın oyuncular hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekmişti. Dermancıoğlu, bu kez Saba Tümer'in programına konuk oldu.

Esra Dermancıoğlu Program sırasında mini etek giyen Dermancıoğlu, aniden konuşmaya başlayarak "Aslında bacaklarım çok güzel" diyerek bacaklarını gösterdi ve bu an sosyal medyada geniş yankı buldu.

uıouıou

Geçtiğimiz günlerde kırmızı halıda boy gösteren Türk oyuncular hakkında konuşan Esra Dermancıoğlu, "Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler önüme düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok ilginç, bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. 'Türkiye'de develerle gezmiyoruz' demek istiyoruz. İsterdim ki oraya gerçekten yetenekli oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilen insanlar orada olsun" demişti.

yuıyuıuo

Bu sözleriyle eleştiri alan Dermancıoğlu, Saba Tümer'in programına katıldı. Sohbet sırasında aniden Tümer'in sözünü keserek, "Seyircilere bir şey söyleyebilir miyim? Aslında bacaklarım çok güzel ama buraya bastırdığında kalınlık oluyor, şöyle bir görün" diyerek bacaklarını gösterdi.

Saba Tümer ise kahkahalarla "Gerçekten şahane bacakların var, selülit yok, incecik" diyerek karşılık verdi.

SABA TÜMER KİMDİR?

Saba Tümer, 5 Aralık 1970'te İzmir'de dünyaya geldi. İlköğrenimini Alsancak'taki Gazi İlkokulu'nda tamamladı. Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'ne girdi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 6 ay boyunca Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Televizyon dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Saba Tümer, şu anda kendi YouTube kanalında konuklarını ağırlamaktadır.

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Esra Dermancıoğlu,7 Aralık 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Eğitimini Pierre Loti Lisesi'nde tamamladıktan sonra İsviçre'deki Franklin College'den mezun oldu. Yükseköğreniminin ardından, Şahika Tekand'ın yönettiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı ve Derya Alabora'nın konservatuarında ses dersleri gördü. Ayrıca yurt dışında çeşitli eğitimlere katıldı.

Esra Dermancıoğlu'nun oyunculuk kariyeri, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifiyle başladı ve Avrupa Yakası dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında, çekimleri yalnızca bir gün süren "Moral Bozukluğu ve 31" isimli filmde oynadı.

Çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, 2010-2011 yılları arasında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki Mukaddes rolü ile büyük bir çıkış yaptı ve geniş bir tanınırlık kazandı.

Esra Dermancıoğlu, bugüne kadar birçok film ve dizide rol aldı. 2018’de ATV’de yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde Ceylan Topçu karakterini, 2019’dan itibaren ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice Hekimoğlu karakterini canlandırdı. Sonrasında Acans, Kaderimin Oyunu, Bir Küçük Gün Işığı gibi dizilerde yer aldı ve yeni projelerde rol almaya devam etmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.