Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali olay oldu!

Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali olay oldu!

Sunucu Hande Sarıoğlu'nun değişimi görenleri şaşırttı.

Spor spikerliği kariyerinde oryantal dans yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu, şu anda "Söylemezsem Olmaz" magazin programında yorumculuk yapıyor. Çıkışları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Sarıoğlu, bu kez estetiksiz haliyle dikkat çekti. Onu eski haliyle görenler tanımakta zorlandı.

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu, cesur pozları ve iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Oryantal yaptığı anları paylaştığı için işinden ayrılan Sarıoğlu, zamanla popülerleşti ve spor yorumculuğuyla da tanındı. Şimdi ise "Söylemezsem Olmaz" programında magazin yorumculuğu yapıyor.

s-053e499da4f61c5d412146ee3979a189f149482e.webp

Her açıklaması ve yorumu olay olan Sarıoğlu, bu kez estetiksiz haliyle sosyal medyada gündem oldu. Estetik operasyonlarla kendine verdiği değeri sık sık dile getiren Sarıoğlu'nun eski halini görenler tanımakta güçlük çekti. Sosyal medyada "Resmen yıkıldım", "Bu nasıl bir değişim", "Çok doğru kararlar vermiş" gibi yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-30-161621.png

Sarıoğlu daha önce, "Benim alın ve göz kenarlarımda botoks, dudaklarımda dolgu var" demişti. Değişimi görenler bu açıklamaları hatırlayarak şaşkınlıklarını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-05-30-161616.png

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Ayrıca Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan ve bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.