Oyuncu Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

38 yaşındaki oyuncu Gülşah Çomoğlu, Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İki yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Eşi Gökhan Günal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik" dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-31-082455.png

Çomoğlu için Üsküdar Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çomoğlu’nun ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Gökhan Günal, taziyeleri kabul etti. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte helallik alındı ve dualar edildi. Çomoğlu, Kanlıca Mezarlığı’nda defnedildi.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun olan Gülşah Çomoğlu, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra "Yüksek Sosyete", "Umudun Kıyısında", "Behzat Ç.", "Bir Ankara Polisiyesi" ve "Kasaba Doktoru" gibi yapımlarda rol aldı. Ayrıca "İki Efendinin Kuşağı", "Troyalı Kadınlar", "Kafatası", "Yeşil Kuş", "Tanrı", "Hürrem Sultan", "Camdan Kalp" ve "Venedik Taciri" gibi tiyatro oyunlarında sahne aldı. "Unutma Beni" dizisinde canlandırdığı Asuman karakteriyle tanınan Çomoğlu, 2018 yılında Gökhan Günal ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.