Sağlık çalışanlarına bıçakla tehdit

Sağlık çalışanlarına bıçakla tehdit

Rize'de bir hastanede sağlık raporu almak isteyen bir kişi, olumsuz cevap almasına tepki göstererek elindeki bıçakla sağlık çalışanlarını tehdit etti.

Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim Araştırma Hastanesi'nde sağlık raporu almak isteyen bir kişi, olumsuz cevap almasına tepki göstererek elindeki bıçakla sağlık çalışanlarını tehdit etti. Olayda tutuklama kararı verildi.

Olay 28 Mayıs günü gerçekleşti. O.K. isimli şahıs, ehliyet belgesi için gerekli olan sağlık raporunu almak üzere hastaneye başvurdu. Psikiyatri hastası olduğu için kliniğe yönlendirilen O.K., burada olumlu bir sağlık raporu alamayacağını öğrendi. Bu duruma sinirlenen O.K., cebinden çıkardığı bıçak ile sağlık çalışanlarını tehdit etmeye başladı.

Hastane personeli ve polis ekiplerinin müdahalesi ile O.K. sakinleştirildi. Sağlık çalışanlarının çabaları sonucunda ikna edilen O.K. hakkında sağlık çalışanlarına tehdit ve hakaretten soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.