Selçuk Geçer: Bu hafta roket gibi çakılacak

Selçuk Geçer: Bu hafta roket gibi çakılacak

Selçuk Geçer, bu haftayı işaret ederek bombayı patlattı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her hafta olduğu gibi kripto para uzmanı ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile canlı yayında bitcoin analizinde bulundu. Geçer, İçer’in 65 bin dolar tahmininin tutmasını tebrik ederken, İçer’den haftalık bitcoin analizi geldi.

TRUMP BİTCOİNİ ETKİLEDİ

ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı ön görülüyor. Trump’a yapılan suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 65 bin dolara kadar artış göstermesi ise dikkat çekti. Aynı şekilde Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar yükselmesi göze çarpmıştı.

bitcoin.jpg

1 aya yakındır düşüş trendinde olan bitcoin anlık olarak yükseliş trendinde görünüyor. Günlük 0,83 artış kaydeden bitcoin anlık olarak 67 bin 107 dolarda işlem görüyor. Bitcoin tarafının boğa sezonunda olması be halving dönemine de girmesi yükseliş beklentisini artırıyor.

İÇER: MUTSUZLUK GÖRÜYORUM

Ancak uzman isimlerde bitcoin konusunda uyarılarda bulunuyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her hafta olduğu gibi kripto para uzmanı ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile canlı yayında bitcoin uyarısında bulundu. İçer, Geçer’in ‘bitcoin ne olacak?’ sorusuna, “Bitcoinde teknik olarak baktığımda ufak bir mutsuzluk görüyorum. O şüphe doğruyor bende biraz harekete gidebilir. Daha belirsiz ama yukarı yönlü bir hareket bekliyorum. 63 bin dolardan 67 bin dolar gibi bir hareket bekliyorum. 50 binler hemen dönmeyebilir. Ancak bu hafta oynak bir hareket bekliyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.