Selçuk Geçer: Hazır olun rekor yükselecek

Selçuk Geçer: Hazır olun rekor yükselecek

Selçuk Geçer ‘hazır olun’ diyerek rekoru açıkladı.

Trump, Butler şehrinde kürsüde konuşurken, yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama gerçekleşti. Trump'ın kürsüde sağ kulağından vuruldu. Süikast girişiminin ardından kripto paralarda düşüş trendi yükseliş noktasına geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ‘hazır olun’ diyerek rekoru açıkladı.

TRUMP SUİKASTI BİTCOİNDE REKOR ARTIŞA NEDEN OLDU

Trump’ın bitcoin için olumlu açıklamaları sonrasında pek çok uzman isim ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı ön görülüyordu. Trump’a yapılan suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 60 bin dolara kadar artış gösterdi. Aynı şekilde Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar geldi.

bitcoin.jpg

DÜŞÜŞ SONRASI YÜKSELİŞ

Halving dönemine giren bitcoinin kısa sürede rekor kırması ön görülüyordu. Bitcoin üretim hızının azaltılması sebebiyle fiyatının yükseleceği belirtiliyor. Bu noktada çoğu uzman kısa sürede rekor kıracağını tahmin ediyordu. Ancak son yaşanan hadiseler ile bitcoin tarafında güven kırılmasına sebep olduğu ortamda Trump suikast girişimi düşüşü tersine çevirdi.

bitcoinn.jpg

GEÇER: ŞOK YÜKSELİŞLERE HAZIR OLUN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Gerçek Gündem’de yayınladığı yazıda bitcoin cephesinde savaşın etkisi ile rekor yükselişin yaşanacağını açıkladı. Geçer, “Piyasalar, suikast girişiminin hemen ardından kısa vadeli dalgalanmalar yaşadı ve hatta açık olan bazı ana endekslerde belirgin düşüşler gözlemlendi. Ancak önümüzdeki hafta özellikle Trump’ın kazanma ihtimalinin daha çok konuşulması ile birlikte riskli varlıklarda ciddi yükselişler, güvenli liman tarafında ise satış baskısı görebiliriz. Ayrıca hafif güç kaybeden dolar da yükseliş eğilimine geçecektir. Son haftalarda satılan Bitcoin ve kriptolar tarafındaysa şok yükselişlere hazır olun derim” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.