Selçuk Geçer programında bomba uyarı: Ona yatırım yapan büyük zarar edecek

Selçuk Geçer programında bomba uyarı: Ona yatırım yapan büyük zarar edecek

Ünlü ekonomist o yatırım aracını işaret ederek çok zarar ettireceğini açıkladı.

Pek çok vatandaş elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Onlardan biri ise son dönemde güvenli yatırım aracı olarak bilinen altın oldu. Altın tarafında yaşanan sert iniş ve çıkışlar tedirgin ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programında konuk olan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer bomba açıklamalara imza atarak rekor düşüşü açıkladı.

YUMUŞAMA ALTINI DA ETKİLEDİ

İran İsrail geriliminde ons altın tarafında rekor çıkışlar olmuştu. Ardından gerilimin yumuşaması ile sert bir iniş sergiledi. Altın tarafında yaşanan dalgalanmalar ise yatırımcıları tedirgin etti. Uzman isimler tarafından güvenli liman olarak adlandırılan altın tarafında yaşanan kaybedişler ise dikkat çekti. Son olarak ons altın 2 bin 385 dolardan 2 bin 293 dolara kadar bir düşüş yaşadı.

altin-dolar-1-1606496297.jpg

ALTIN SERT SATIŞ YEDİ

Türkiye tarafında gram altında aynı şekilde bir düşüş sergiledi. 2 bin 465 liradan 2 bin 386 liraya kadar sert bir uçuş yaşadı. Altın tarafındaki bu iniş merak edilmeye başlandı. Temel sebebini faiz indirimleri olduğu ise belirtiliyor.

altin-dolar.jpg

İÇER: ZARAR EDEBİLİRLER

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programında konuk olan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer altın tarafındaki yaşanan düşüşü yorumladı. İçer, her programda bir düşüşün olacağının altını çizdi. İçer, “Ons altın altında bir şelale formasyonu görebiliriz. Altında şöyle bir satış dalgası yaşama ihtimali var. O da bizi 2200 ile 2 bin 190 dolara götürebilir. Gram altın tarafında insanlar zarar edebilirler. Bunu ben 2 bin 350 2 bin 400 civarındayken söylüyorum. 5-6 haftadır uyarıyorum.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.