Selçuk Geçer ve Gökalp İçer: Hazır olun rekor düşecek!

Selçuk Geçer ve Gökalp İçer: Hazır olun rekor düşecek!

Selçuk Geçer’in programına katılan kripto para kahini ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer rekor düşüşü açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlardan biri ise geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto paralar oldu. Ancak bitcoin tarafında yaşanan sert düşüş ile 58 bin seviyeleri test edildi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in programına katılan kripto para kahini ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, bitcoine ilişkin rekor düşüşü rakam vererek açıkladı.

BİTCOİNDE SERT DÜŞÜŞ

Ocak ayında ABD tarafında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından bitcoin, 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar geldi. Yükselişlerin ardından ise ani düşüşler piyasada gerçekleşiyor. Bitcoin anlık olarak 61 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

bitcoin.jpg

HALVİNG DÖNEMİNE GİRDİ

Bitcoinin Halving dönemine girmesinden dolayı yükselişin olacağı uzmanlar tarafından altı çiziliyor. Halving, bitcoinin üretim hızının azalmasından dolayı maliyette artış olacağı anlamına geliyor. Bu noktada pek çok yatırımcı 1 yıl içerisinde ciddi bir yükselişi bekliyor. Ancak bu noktada düşüşlerde meydana geliyor.

bitcoinn.jpg

GEÇER: 55 BİN DOLARA KADAR DÜŞEBİLİR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer programında kripto paralar ilişkin detayları konuğu ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer açıkladı. İçer, kripto paralara ilişkin yatırımcılara kritik uyarıda bulunarak, “Bitcoin 60 bin doların altını zorlayabilir. 50 ila 55 bin dolara kadar düşebilir” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.