Selin Ciğerci’nin eşine soruşturma! Çocuklu paylaşımı başına bela oldu

Selin Ciğerci’nin eşine soruşturma! Çocuklu paylaşımı başına bela oldu

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’nın 2 yaşındaki kızıyla yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti. Savcılık Çıra’nın ifadesinin alınmasına karar verildi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın kızıyla paylaştığı fotoğrafın sosyal medyada tepki çekmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak çoğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.

cocuklu-paylasimi-buyuk-tepki-cekmisti-gokhan-ciranin-ifadesi-alinacak-xmoj.webp

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan talep doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma kapsamında Gökhan Çıra'nın ifadesinin alınmasına karar verildi.

Soruşturma kapsamında, mağdur çocuk S.S.Ç.'nin durumu ile ilgili hazırlanan raporda, çocuğun evde bakımını üstlenen kişiler tarafından bakımının devam ettirilmesi gerektiği ifade edildi.

5.jpg

GÖKHAN ÇIRA’YA UZAKLAŞTIRMA TALEBİ

Çocuğun durumu ve gelişimi göz önünde bulundurularak, çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri talep edilmesine karar verildi. Ayrıca, Gökhan Çıra'nın geçici olarak uzaklaştırılması için aile mahkemesine başvurulacağı bildirildi.

selin-cigerci-paylasmisti-gokhan-ciranin-bebegiyle-olan-fotografina-sorusturma-1724345540-525.webp

NE OLMUŞTU

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın, evlat edindikleri kızlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğraf sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Eski ünlü manken Deniz Akkaya’da bu paylaşıma ateş püskürtmüştü.

Akkaya sosyal medya hesabından, "İç çamaşırıyla çocuğu cinsel organının üzerine oturtuyorsunuz. Bu fotoğraf sizce normal mi?" şeklinde eleştirilerde bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.