Sergen Yalçın Arabistan yolcusu! Kumar borcu iddiası gündemi sarstı

Sergen Yalçın Arabistan yolcusu! Kumar borcu iddiası gündemi sarstı

Antalyaspor'dan ayrılan ve Ekol TV’de yorumculuk yapmaya başlayan Sergen Yalçın ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yalçın Suudi Arabistan ekiplerinden birine transfer olacak.

Gündemi sarsan bir iddiaya göre, bir zamanların efsane futbolcusu, teknik direktör Sergen Yalçın, adını açıklamak istemediği Suudi Arabistan’dan bir takımla anlaşmaya çok yakın.

Picture background

Eğer iddialar gerçekleşir ve görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Sergen Yalçın iki yıllık bir sözleşmeye imza atacak.

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve sezon öncesi aldığı flaş bir kararla takımdan ayrılan Sergen Yalçın'ın adı Beşiktaş ve A Milli Takım ile de anılıyordu.

VİDEO | Sergen Yalçın Las Vegas'ta kumarhanede kameralara yakalandı

Sergen Yalçın’ın menajeri aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya kadar gelindi. Yalçın, şartlarda anlaşılması halinde iki yıllık sözleşmeyi imzalamak için Suudi Arabistan'a gidecek.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca Kafa Sports YouTube kanalında Candaş Tolga Işık ile birlikte program yapan Sergen Yalçın, kısa süre önce yorumcu olarak Ekol TV kadrosuna katılmıştı. Transferin perde arkasıyla ilgili iddialar ise oldukça şaşırtıcı.

KUMAR BORCU İDDİASI

İddialara göre, Ekol TV kadrosuna yorumcu olarak geçen Sergen Yalçın, buradan hiçbir ücret almayacak. Çünkü Sergen Yalçın, Kıbrıs’ta bulunan Chamada Oteli'nin kumarhanesinde 2 milyon dolar kaybetti ve bu borcu Ekol TV'de yorumculuk yaparak ödemek üzere bir anlaşmaya varıldığı dile getirildi.

Sergen Yalçın, Las Vegas'ta bir casinoda böyle görüntülendi - Medya - AYKIRI haber sitesi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.