Simit ve çay 5 lira oldu. Türkiye'de bir ilk

Simit ve çay 5 lira oldu. Türkiye'de bir ilk

O belediyede simit ve çay fiyatları 5 lira oldu.

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçe sakinlerine ve misafirlere özel olarak uygulamaya koyduğu yeni fiyat düzenlemesi ile dikkat çekti.

Yumurtalık Belediyesi tarafından deniz kenarına kurulan ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde çay ve simidin toplam fiyatını 5 liraya düşüren Altıok, Türkiye'de bu tür bir uygulamanın ilk örneği olduğunu duyurdu.

simit-fiyatlari-tm9x-cover.jpgBaşkan Altıok, bu adımın amacını şöyle açıkladı, “Halkımız her şeyin en iyisine layık. İlçemizde ve bölgemizde daha iyi hizmet sunmak amacıyla çeşitli projeler gerçekleştirdik. Öncelikle sahillerimizi temizledik, plajlarda aileler için özel alanlar oluşturduk ve duşlar ile tuvaletleri yeniledik.

Şimdi de dar gelirli vatandaşlarımızı, emeklilerimizi, öğrencilerimizi, kadınları ve çocukları düşünerek çay ve simidin fiyatını 5 liraya indirdik. ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde vatandaşlarımız deniz manzarası eşliğinde çaylarını içip simitlerini keyifle yiyebilirler. Bu uygulamanın Türkiye’de ilk ve tek olduğunu düşünüyoruz ve örnek teşkil etmesini umuyoruz.”

cay-simit-hesabi-karisti-05012033-l2.jpgSİMİT VE ÇAY SATIŞLARI BAŞLADI

Başkan Altıok, simit ve çayın Ayas Merkez Sahil’deki ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde satışa sunulduğunu belirtti: “Herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için çay ve simidi sadece 5 liraya sunduk. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.