Simpsonlar yıllar önceden bugünü bildi! Görünce gözlerinize inanamayacaksınız

Simpsonlar yıllar önceden bugünü bildi! Görünce gözlerinize inanamayacaksınız

The Simpson’s dizisi 2000 yılından bugünleri tahmin ettiği ortaya çıktı. Görünce çok şaşıracaksınız.

The Simpsons, 1989 yılından bu yana aralıksız olarak 35 sezon boyunca izleyicileriyle buluşuyor. Dizi, geçmişte birçok olayı önceden tahmin etmesiyle tanınıyor ve son olarak Türkiye ile ilgili bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Lady Gaga'nın Superbowl performansını, Donald Trump'ın başkan adaylığını, Apple Watch gibi teknolojilerin gelişimini önceden işleyen dizi, günümüzde de 2024 öngörüleriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

mv5bmzexnja5nzgzmf5bml5banbnxkftztc-1avv.webp

Bu kez Twitter'daki bir grup kullanıcı, 2000 yılında yayınlanan Simpsonlar dizisinin bir bölümünde Başkan seçilen Lisa Simpson'ın mor takım elbisesini, 2021'de Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in açılış sırasında giydiği mor takımla karşılaştırarak dikkat çekici bir benzerlik bulduklarını paylaştı.

Başkan Joe Biden'ın yarıştan ayrılmasının ardından Kamala Harris'in Chicago'daki Demokratik Ulusal Kongre'den bir ay önce başkanlık yarışında yer almasını onaylamasıyla ilgili haberlere atıfta bulunan kullanıcılar, Claudia Jordan gibi tanınmış isimler Simpsonlar'da Lisa'nın Kamala Harris'in kıyafeti ile tıpatıp aynı şekilde giyildiğini açıkladı.

c2f8fd51-305c-eb11-80fa-a0369f7d1484.jpg

Ayrıca 11. sezonun 17. bölümünde yani 2000 yılında Lisa Simpson'ın Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk kadın başkanı olarak, Başkan Trump'tan sonra ülkenin nasıl parasız olduğu hakkında konuştuğunu göstermesi ve işte Kamala, Biden'ın açılışında aynı kıyafeti giyiyor olması dikkatleri en çok çeken sahne arasında yer aldı.

Claudia, Simpsonlar’ın tahminlerinin doğruluğunu bildiren bir raporda, 'Simpsons bu zaten böyle' dedi.

asdasdasdadad.jpg

img-1070-uie5.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.