Son Dakika... Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti

Son Dakika... Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti.

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu ünlü sanatçı Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Tabutta Rövaşata'nın Mahsun'u, Ahmet Uğurlu'nun vefat haberini Ünlüm Komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Uğurlu, Tabutta Rövaşata, Döngel Kârhanesi, Eşref Saati, Behzat Ç. gibi yapımlarda yer almıştı.

ekran-goruntusu-2024-05-30-144834.png

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden kahreden haberi, "Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna abimin dayısı,Mustafa abimizin abisi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekanı cennet olsun ..Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim …Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

whatsapp-image-2024-05-30-at-14-49-27-002.jpeg

AHMET UĞURLU KİMDİR?

Ahmet Uğurlu, 2 Ağustos 1952'de Konya'da doğdu. Babası sağlık memuru, annesi ise Çorumlu bir ev hanımıydı. Babasının tayini nedeniyle aile Konya'ya yerleşti, ancak Ahmet Uğurlu ilkokula başlamadan önce babası Bursa'ya tayin oldu. Bu nedenle Ahmet Uğurlu'nun gençliği Bursa'da geçti. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Resim Bölümü'ne girdi.

tabutta.jpg

Ahmet Uğurlu, dönemin en başarılı oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Hem yerli hem de yabancı birçok ödüle sahip. Ancak kendisini yalnızca filmlerde veya tiyatro sahnesinde görebilirsiniz. Şu anki durumundan oldukça memnun olan Uğurlu, her televizyon programına katılmıyor, röportaj vermiyor ve her oyunu kabul etmiyor. Yani, para ve şöhret peşinde koşmuyor.

Ahmet Uğurlu, Necef Uğurlu ile evliydi ve Orhan adında bir oğulları var. Ancak 1991 yılında boşandılar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.